Сватбеното пътешествие – къде да отидем ?

Меденият месец не е просто поредното пътуване за двама влюбени, току що минали под венчилото. Подготвили сме ви няколко итнтересни идеи за сватбено пътешествие, които ще го направят незабравимо, дори то да не трае цял месец.

Малдивски острови
 
 Малдивски острови

Чудите се, къде Раят се среща с реалността…отговорът е  в Малдивите. Малдивите са в бляновете на всички!Бели плажове, лазурно море , несравними залези иизгреви , изключително обслужване и истинска екзотика… Място за уединение , спокойствие, хармония и усещане за безкрайно щастие . Те са идеалното място ,което да посветите на своята половинка.

 
 
 
Венеция,Италия 
Венеция, Италия

 Венеция носи в себе си истинската атмосфера на италианската романтика – стари   сгради , тесни улици , мостове, канали , гондоли… истинско бижу за младоженците . Този град ще подари на всяка влюбена двойка незабравими моменти на щастие и със сигурност много приятни спомени.

 
 
 
 
Санторини,Гърция Санторини , Гърция

Ако трябва да се определи най-впечатляващото място в Гърция, много хора биха посочили именно Санторини! Санторини е едно незабравимо пътуване сред застинала лава… по стъпките на легендата за древна Атлантида! Романтични залези, тъмносини води, черни плажове, каквито няма да видите другаде в Гърция… и емблематичните снежно-бели къщи с куполовидни сини покриви, които сякаш са накацали по отвесните склонове на острова. Тази приказна красота превръща Санторини в един от най-романтичните острови, предпочитано място за сключване на брак и сватбени пътешествия.

 

Бали, Индонезия

Бали , Индонезия

Едно от най-мамещите места на света, където всеки детайл живее своя собствена съвършена действителност, а съвкупността от тези съвършенства ще ви омагьоса и плени. Преди да си тръгнете от Бали ще сте му подарили сърцето си завинаги. Изобилие от приказни храмове,  хипнотизиращи танцови изпълнения,  преливащи в безброй нюанси на зеленото оризови тераси, буйни вълни приканващи смели сърфисти, романтична вечеря на плажа в прегръдката на любим човек, а пред очите ви се разкрива най-изумителният залез на света. И разбира се така искрените усмивки на местните хора  и още толкова много приятни изненади таи в себе си            приключението, наречено Бали.

 

Париж, Франция
 
Париж , Франция

Говорейки за най-романтичното място на света , единодушният отговор за голяма част от влюбените двойки е Париж. Всъщност , интересните места в града са повече от достатъчни : Айфеловата кула, Нотр -Дам де Париж, Ил Сен Луи , безброй кафенета и тесните улички , пълни с неизразима атмосфера на романтика … това е място ,което определено си заслужава да посетите с половинката си.

 
 
 
Рим, Италия
 
Рим , Италия

През 2010 г. , Рим беше признат за най-романтичният град в света – град на хиляди забележителности , градът на тайни и загадки , градът на извънредно вкусната италианска кухня , града, изпълнен с романтика, град, който със сигурност си заслужава посещението и ,в койтосе усеща една невероятна атмосфера на любов.

 
 
 
 
Прага, Чехия
 
Прага, Чехия

Прага е живописен град с красива природа и зашеметяваща архитектура. Още от първите минути ще ви плени и омагьоса със своето топло посрещане. В Прага има огромен брой места ,които си заслужават да бъдат посетени .

 
 
 
 
 
Мавриций
 
Мавриций

Този тропически райски остров е наречен още “перлата ” на Индийския океан. Той е безспорно едно от най-романтичните места в света . Характеризира се с удивителна красота , нежно слънце, топло море и несравними плажове – рай за тези, които искат спокойна почивка и уединение .

 
 
 
Ню Йорк, САЩ
 
Ню Йорк , САЩ

Може би ще се запитате каква романтика може да има в един град с толкова забързан начин на живот, с модерна архитектура, сивота , колосално ниво на технологии и урбанизация ? … Дори един мегаполис като Ню Йорк Сити има особен чар . Бруклинският мост , Карнеги Хол, Пето Авеню и Сентръл Парк… романтиката на този град не е очевидна , но тя със сигурност е там.

 

 

Скъпи близки, родители, приятели на бъдещите младоженци, материалните подаръци са ценни за бита, но преживяванията по време на екзотично сватбено пътешествие ще останат завинаги, а споменът за тях ще се предава на деца и внуци.