Модните цветове при сватбените декорации през 2014г.

Година след година,законодателите на световната мода ни предлагат разнообразие от дизайнерски решения и цветови комбинации,които са станали глобална тенденция и с които се съобразяваме при избора си на дрехи,обувки,аксесоари ….и дори и при интериорния дизайн.А сватбата –  и тя не е изключение.Съвременните булки също следят последните модни тенденции и успешно ги използват при организирането на сватбата си.Кои цветове ще са актуални през сватбен сезон 2014г ?Ние ви предоставяме възможността да ги видите:

1.Светло,успокояващо синьо – този светъл,приглушен нюанс на синьото носи атмосфера на мир и спокойствие.Асоциира се с ведрото небе и въздуха,като по този начин вашето тържество в никакъв случай няма да изглежда скучно.Напротив…Този романтичен и успокояващ цвят,може да бъде в основата на една приказна сватба.В случай,че е твърде скучен за вас може да го съчетаете с някой по-ярък нюанс ,чрез който ще балансирате една невероятна комбинация от по-смели цветове преплетени с лекотата и грацията на синьото.

1 2 34

5 6 7 8

2.Нежни ментови нюанси – тази тенденция,която се очертава да властва през 2014г. е много по-различна от модерните нюанси на зелено през последните сезони .Този зелен нюанс е много подходящ за дрескод на сватби в еко стил, стил шаби шик ,както и на сватби винтидж стил в 40-50те години.

1 2 3 4                                             5 6 7 8

3.Сдържани  и лаконични нотки на сивото – много красив,благороден и сам по себе си аристократичен неутрален цвят.Използван в съчетание с традиционното бяло ще придаде на сватбата луксозен и изискан вид.Комбинацията от сиво с всеки друг цвят пък би гарантирала не само естетика,но и едно нежно докосване на елегантно безрасъдство.

1 2 3 4                                             5 6 7 8

4.Топли бежови и пясъчни цветове – друг представител на неутралната гама от модерни цветове за сезон 2014г.Подходящ за съчетание както с по-ярки цветове,така и с по изчистени нюанси.

1 2 3 thumbs_04                                             5 6 7 8

5.Слънчеви нюанси на жълтото – ако търсите по-светъл и искрящ цвят за сватба през 2014г,то този слънчев и вдъхновяващ тренд е най-подходящият за вас .Този нюанс носи в себе си не само първите пролетни слънчеви лъчи,но и нежно струящия аромат на цветя,което му дава възможността да създаде едно допълнително празнично настроение на сватбата.Подходящ е за съчетание с много цветове от палитрата на тендецията през 2014г.

1 2 3 4

5 6 7 8

6.Ярки оранжеви нюанси – този смел нюанс на оранжевото може да направи вашата сватба изключително стилна и луксозна,и в същото време да внесе много светлина и романтика в зависимост от това с какъв цвят се съчетае.

1 2 3 4

5 7 6 8

7.Съблазнително прасковено съчетано с коралови тонове –това съчетание може да се определи като върхова точка на цветовете за сватбен сезон 2014г.И тъй като комбинацията може да се определи като доста смела и ярка ,цветовете може да се използват само в някои декоративни елементи на сватбата ,които да допринесат за допълнителна страст и екзотика.

1 2 3 4

5 6 7 8

8.Наситено лилаво – този изискан лилав оттенък не случайно беше избран като сватбен цвят за 2014г.Той носи в себе си екзотиката,елегантността и лукса.

1 2 3 4

5 6 7 8

9.Деликатни нюанси на лилаво – този цвят носи много романтика,нежност и мистериозност и се предпочита доста от младоженците.

thumbs_02 (1) thumbs_03 (1) thumbs_04 (1)thumbs_06 (1)

thumbs_07 (1) thumbs_08 (1) violet-tulip-wedding-decor thumbs_09 (1)

10.Наситени и дълбоки сини тонове – този цвят набира все по-голяма популярност сред сватбените декоратори и флористи.Това е не само заради ослепителното синьо,но и заради старата сватбена традиция,която гласи: „Нещо старо,нещо ново,нещо назаем и нещо синьо“.

1 2 3 4

 

5 67 8