Да пробудим романтиката и да запалим любовта.

любовВ забързаното и напрегнато ежедневие покрай работата и множеството ангажименти често пренебрегваме своята половинка. Случва се да не отделяме достатъчно време на човека до себе си, погълнати от проблемите, а понякога просто не знаем как да изразим любовта си и да направим нещо специално, с което да покажем чувствата си.

За съжаление понякога усещате, че взаимоотношенията Ви с вашия партньор не са както в началото на връзката ви и са охладнели. Имате нужда от малко разнообразие и нещо ново, за да разпалите отново любовта, страстта и романтиката във връзката си или в дългогодишния си брак. В рутината спонтанността и нежната тръпка се губят. Трябва да направите нещо различно, за да докоснете отново сърцето на на любимия/любимата. Избягайте от стандартните подаръци и да създайте прекрасен спомен, вълнуващо преживяване и положителни емоции за Вас и Вашата половинка!

Ако сте се изчерпали откъм идеи или просто не разполагате с време и ресурси, не е нужно Вие да се заемете с цялата организация. Оставете това на нас!

Изненадайте половинката си за Вашата годишнина или юбилей с вечеря на плажа на фона на романтична музика и заря в нейна/негова чест!

Избягайте от шума и напрежението в града и си подарете романтичен уикенд в планината с езда сред природата.

Превърнете обикновената делнична вечер в приказна с вечерна разходка в парка под множество блещукащи лампички сякаш сте свалили хиляди звезди специално за дамата на сърцето си.

Изненадайте любимата си след работа, като изпълните колата й с любимите й цветя или спалнята със стотици/десетки балони по повод рождения й ден!

Ако сте намислили да направите предложение за брак на своята избраница, защо не го направите на борда на яхта и да чуете заветното „Да” сред шума на вълните и морския бриз в една прекрасна лятна вечер?

Разкажете ни за желанията и мечтите си и ние ще ги претворим в реалност!

С индивидуален подход към всеки клиент, креативност и професионализъм, ние от Magnetic day ще Ви помогнем да възродите и съхраните любовта си! Нека не забравяме кого имаме до себе си и не губим тръпката. Нека не допускаме романтиката да избяга от взаимоотношенията ни и да поддържаме пламъка на любовта!

Не спирайте да изненадвате своята половинка!