ПЕРФЕКТНОТО МОМИНСКО ПАРТИ

За бъдещата булка освен сватбата, друго много важно събитие е моминското парти. То е незабравим спомен за цял живот от последната ѝ вечер като неомъжена жена. Предлагаме Ви следните три стъпки, които ще ви помогнат да направите незабравима последната моминска вечер на вашата приятелка.

VIK_5716

КОЙ, КЪДЕ, КАКВО?

Най-важното е да знаете кои са сигурните присъстващи. Поне две седмици по-рано трябва да сте организирали екипа от добри приятелки и да решите как ще протече организацията на партито.

Къде ще се проведе моминското парти  е другият важен въпрос. Има много оригинални възможности. Изберете най-вълнуващото и интересно място, за което се сещате. Можете да се повесилите на заведение в друг град, на яхта, около басейн, на плажа, вила, в пиано бар, да отидете на спа уикенд .

Какво ще има на партито е третият ключов въпрос балони във формата на сърца, цветя, надписи „последна нощ“, „палава“ торта , закачливи подаръци, албум с ваши луди снимки, ароматна голяма свещ и масло за масаж и др.  Проявете творчество и добър вкус. Все пак това е партито на вашата най-добра приятелка.

МОМЕНТЪТ НА ИЗНЕНАДАТА

Запазете до последно в тайна, това което сте намислили. Нека булката научи в последния момент. Измислете оправдание и я закарайте на мястото, където ще се състои партито. За да е по-интересно, може да закриете очите й с лента, за да не знае какво я очаква. Така ефектът от изненадата ще е по-голям. Предлагаме ви предварително да изберете дрескод за партито,   а за младоженката да има детайл (було например), с който да се отличава от всички.

ЗАБАВНИ ДО КРАЯ

Подгответе различни игри. Например да предизвикате булката да покани непознат на танц. Измислите десетина въпроса, на които бъдещата“госпожа Х“ да отговори и след това да ги сравните с предварително взетите отговори от младоженеца. Друга интересна игра, която можем да ви предложим е “Игра на спомени”. Всяка от вас трябва да напише на отделно листче най- хубавия си спомен с булката. След като всички са готови, поставете листчетата в купа и накарайте булката да изчете всяко едно от тях. Целта е тя да познае, кой е написал спомените.

И не забравяйте да се забавлявате. Преди всичко това е идеята на моминското парти. Това трябва да бъде един незабравим миг за всички вас.