ОРГАНИЗИРАНЕ НА ФИРМЕНО ПАРТИ

Защо да организирате празнично фирмено парти?

  • Корпоративните партита или тийм билдинг събития, особено в края на годината, съживяват духа на Вашите служители. Годината е била доста натоварена и стресираща… защо да не дадете на своя тим нещо, което да очакват с нетърпение?
  • Лесно ли благодарите на служите ли те си? Едно такова мероприятие може да бъде като знак на благодарност, за извършената от Вашите служители упорита работа.
  • Фирмените партита са и възможност служителите да си контактуват с своите шефовете. Някои служители с нетърпение очакват фирмени партита или тийм билдинг мероприятия целогодишно, защото това е единственият път, в който те наистина могат да си взаимодействат с шефовете в една по-спокойна обстановка, в която не се налага да представят идея, да отчитат извършена работа и прочие.
  • Тийм билдинг събитията насърчават и приятелството. Стресовите ситуации могат да създават конфликти между служителите. А по-спокойното събитие, помоага да се създадат по-приятелски отношения.

Party

Или организирането и провеждането на добро фирмено парти е важен инструмент за мотивиране на служителите. За да има успех едно парти, то трябва да бъде планирано навреме, а за да протече събитието гладко е необходима добра организация.

Вие имате ясна цел за предстоящото корпоративно събитие. Защо да наемете агенция специализирана в организирането на фирмени партита? Какви са ползите от наемането на такава фирма?

Първо и най-вече пестите средства и време. Ангажимент на организаторите на фирмени партита са: темата на събитието, за да бъде то интересно, а не просто почерпка; дизайн на покани и материали, за да се отличите; интериор, място, за да се чувствате комфортно; забавления и грижа за гостите Ви.

Професионалните агенции работят с хотели, ресторанти, заведения, имат изградени партньорски сътрудничества и получават добри цени за много от компонентите на събитието (настаняване, изхранване и напитки, наемане на актуални артисти и др.)– или в зависимост от определеният от вас бюджет могат да ви предложат най-доброто. Една от основните задачи на организаторите на фирмени партита е оптималното разпределяне на средствата, за да не се изключват важни фрагменти като декорацията, развлечението и подаръците, сметката за наем, храната и напитките.

Организацията на фирмено парти е отговорна и трудоемка задача, с която не е нужно да се нагърбвате сами. Достатъчно е да намерите професионалисти в областта, които разполагат с достатъчен набор от средства, идеи и креативност, за да направят от фирменото Ви парти един незабравим момент, траен спомен, който извиква положителни емоции за Вас и Вашите служители.