Как да отпразнуваме 50-ти рожден ден

Всички рождени дни са специални, но някои са по-специален от другите. 40-ти, 50-ти или 60-ти рожден ден изискват някои специални идеи. Необходимо е да се отдели малко повече време, за да се планира тези рожден ден, който е толкова специален, колкото и човекът юбиляр.

5050 години е действително сериозен юбилей. Важното е обаче, че това са 50 години на грижи, на всеотдайност, на обич, а на обич се отвръща с обич.

Ако искате да организирате истински празник за ваш близък, ето няколко съвета за планиране на годишнината.

Няколко месеца по-рано, насрочете дата. Необходимо е членовете на семейството или други гости да пренаредят графиците си за повод като този. Осигурете място – Ако се налага да запазите място, по-добре направете резервацията по-рано, отколкото по-късно. Относно мястото – изберете такова, което е любимо на рожденика – уютен ресторант, кътче в парка или … . Ако има гости, които идват от далеч, предвидете им място за нощувка, в близост да мястото на празника. Направете план за храните и напитките. Удачен вариант е тематичното меню. За много хора, празник без торта не е празник. Ето защо не оставяйте тортата за последния момент. Тя трябва да бъде освен вкусна и специално украсена за повода.

Изберете декорации. Сезонът също може да предложи схема: ярки цветове, през зимата, например, или много зелено през пролетта. Черно и бяло с цветен акцент, като червено, бяло със златни акценти и др.

Определете настроението. Направете списък от песни, които са любими песни на рожденика от продължение на десетилетия. Уловете момента. Има обикновено най-малко един фотоманиак във всяко семейство, помолете го да снима. Изберете най-добрите снимки от събитието и създайте албум.

На 50, хората са готови да посветят повече време на своите хобита. Помислете над това. Може да се организира тематично парти, посветено на хобито на рожденика, а той да бъде почетен гост. Или просто да направи нещо различно и необичайно – Какво ще кажете за тема „ Казино парти“?

Спомените за една прекрасна вечер са винаги най-добрият сувенир, но е забавно да има и още нещо… Например, ако има специална музика на партито, направете запис и го изпратете на гостите по-късно. Помислете и за персонализирани етикети за бутилките бира, вино.

Имайте предвид, че освен навременното изпращане на поканата е важна и нейната визия. Поканата те първият елемент от предстоящото веселие – тя създава настроение и очакване. Затова е необходимо да се прояви креативност и съобразителност.

Свържете се с нас! Ние можем да ви консултираме или да организираме празника за Вашия близък. Независимо дали е в тесен кръг или пищно тържество, ние ще ви предложим много нестандартни и индивидуални за всеки от Вас идеи за един незабравим и магнетичен ден.