3 идеи за екстремен меден месец

Ако търсит1 (21)е идеи за медения месец, които да са далеч от това да лежите на плажа под чадър със студен коктейл в ръка, не че в това има нещо лошо, Ви предлагаме да вдигнете адреналина с някое от тези екстремни преживявания.

Доказано е, че двойките, които заедно преживяват нови и изстрелващи адреналина нагоре дейности, изграждат по-силна връзка помежду си. Та защо да не превърнете медения месец в незабравимо, вълнуващо преживяване с някоя от тези идеи?

Гребане

Да седнете двамата и да загребете с каяк по спокойните води на някоя река или язовир е истинско удоволствие. Важно е да не го превръщате в спортно гребане или обучителен курс. Преживяването трябва да бъде точно обратното. С бавно и изпълнено със смях и забава гребане, ще стигнете до някой уединен плаж или тихо място на брега на реката, където можете да се отдадете на това да се наслаждавате един на друг и на природата. Да бъдете в една лодка с любимия, върху тиха и спокойна вода и да посрещнете изгрева или да изпратите залеза, превръща преживяването в магия. Отлична идея е да вземете шампанско, което да изстудите във водата и големи  ягоди и да си устроите пикник на брега или върху водата.

Гмуркане

Да се гмурнете във вълшебния подводен свят на морето и заедно да разглеждате красивите корали и риби е уникално преживяване. Там в безмълвното спокойствие на морето ще трябва да проявите въображението си, за да общувате помежду си. Така ще откриете нови начини да се изразявате и забавлявате. Освен това самото плаване с лодката (яхтата) е преживяването, за което ще се помни дълго.

Бънджи

Да скочите прегърнати от с бънджи ще накара сърцата ви да забият лудо. Летейки стремглаво  надолу ще вдигне адреналинът и на двамата до  неговия предел. Виковете ви ще преминат в страстни целувки, когато въжето спре падането и видите прекрасната гледка. Бънджи скокът изглежда страшен, но няма по-силна тръпка от това да сте вкопчени в любимия и да летите задно надолу.